Aktivitete

AKBN promovon burimet natyrore në “Energy Expo e Forum 2017”

15. 11. 2017

Agjencia Kombëtare e Burimeve Natyrore u bë pjesë e Panairit të organizuar nga Expocity Albania me titull “ Energy Expo e Forum 2017”,  i cili hapi dyert për vizitorët dhe...

Lexo më shumë >

Informimi i sistemit arsimor mbi masat e efiçencës së energjisë dhe përdorimit të energjisë së rinovueshme

18. 04. 2016

Sot, në Laboratorin e Efiçencës së Energjisë, pranë AKBN-së u zhvillua një takim me nxënësit e klasës së 9-të, të shkollës “Vasil Shanto” në kryeqytet. Ky aktivitet u iniciua nga...

Lexo më shumë >

AKBN përfaqëson Shqipërinë në Kongresin Ballkanik të Minierave, Rumani

02. 10. 2015

Nga data 20 deri 23 shtator, 2015, u mbajt në Petrosani të Rumanisë “Kongresi i 6-të Ballkanik i Minierave”. Kongresi Ballkanik i Minierave është një veprimtari që zhvillohet një herë...

Lexo më shumë >

Punonjësit e AKBN dhurojnë gjak në ndihmë të fëmijëve talasemikë

23. 09. 2015

Në përgjigje të thirrjes së Kryqit të Kuq Shqiptar për dhurimin e gjakut, AKBN organizoi  ambjentin dhe stafin për dhurimin vullnetar të gjakut, për t’ju ardhur në ndihmë fëmijëve talasemikë,...

Lexo më shumë >

Shqipëria do të marrë pjesë në Samitin e 4-ët të IRN-së “Oil & Gas Ballkan”

28. 08. 2015

Zyrtarë të Ministrisë së Energjisë dhe Industrisë, si dhe të AKBN-së do të jenë pjesë e grupit përfaqësues të Shqipërisë në Samitin e 4-ët të IRN “Oil Ballkani & Gas”...

Lexo më shumë >