Projekte Drejtoria e Energjive të Rinovueshme

Project AquaNEX

11. 02. 2019

Info Project AquaNEX AquaNEX addresses the challenges of WFD application and water resources management in the CB area. Albania needs to apply the WFD to enable water resources protection and...

Lexo më shumë >

LEADING THE WAY TO IMPROVE ENERGY EFFICIENCY IN PUBLIC SCHOOLS AND PROPAGATE THE USE OF RENEWABLE ENERGY SOURCES (LED)

11. 02. 2019

  Project Info LEADING THE WAY TO IMPROVE ENERGY EFFICIENCY IN PUBLIC SCHOOLS AND PROPAGATE THE USE OF RENEWABLE ENERGY SOURCES (LED)   LED project It’s good opportunity to support,...

Lexo më shumë >

Seadrion Project

24. 01. 2019

Project Summary The recent Heating and Cooling Strategy from Commission indicated that emissions related to energy used for heating and cooling of buildings can be significantly reduced with technologies which...

Lexo më shumë >

AKBN, pjesë e projektit “AquaNEX”

13. 03. 2018

Agjencia Kombëtare e Burimeve bëhet pjesë e projektit “AquaNEX”. Drejtori Ekzekutiv i AKBN-se Z. Adrian Bylyku nënshkroi marrëveshjen e partneritetit të projektit me titull “Ruatja dhe sigurimi i cilësisë së...

Lexo më shumë >

Interreg Shqipëri-Greqi, AKBN fituese e projektit LED

06. 02. 2018

Agjencia Kombëtare e Burimeve Natyrore është fituese e projektit LED. Projekti, me titull   “Mënyra kryesore për të përmirësuar eficencën e energjisë në shkollat publike dhe përhapja e përdorimit të shfrytëzimit...

Lexo më shumë >