Projekte Drejtoria e Energjive të Rinovueshme

Seadrion Project

24. 01. 2019

Project Summary The recent Heating and Cooling Strategy from Commission indicated that emissions related to energy used for heating and cooling of buildings can be significantly reduced with technologies which...

Lexo më shumë >

AKBN, pjesë e projektit “AquaNEX”

13. 03. 2018

Agjencia Kombëtare e Burimeve bëhet pjesë e projektit “AquaNEX”. Drejtori Ekzekutiv i AKBN-se Z. Adrian Bylyku nënshkroi marrëveshjen e partneritetit të projektit me titull “Ruatja dhe sigurimi i cilësisë së...

Lexo më shumë >

Interreg Shqipëri-Greqi, AKBN fituese e projektit LED

06. 02. 2018

Agjencia Kombëtare e Burimeve Natyrore është fituese e projektit LED. Projekti, me titull   “Mënyra kryesore për të përmirësuar eficencën e energjisë në shkollat publike dhe përhapja e përdorimit të shfrytëzimit...

Lexo më shumë >

Lista e Projekteve për vitin 2017, Drejtoria e Energjive të Rinovueshme

19. 07. 2017

Projekte me Financim të Brendshëm Janar-Dhjetor 2017. Kliko “këtu”.

Lexo më shumë >

Planet e Përbashkëta për Efiçiencën e Energjisë

18. 07. 2017

“ENERJ” (Planet e Përbashkëta për Efiçiencën e Energjisë) është nje projekt “ Interreg MED” dhe ka për qëllim rritjen dhe përmirësimin e koordinimit të Planeve të Veprimit të Energjisë së Qëndrueshme (SEAP) dhe...

Lexo më shumë >