Lajmet

AKBN në bashkëpunim me UNECE organizon trajnimin me temë; “Praktikat më të mira për ndërmarrjet shumë të vogla, të vogla, dhe të mesme në Shqipëri, në fushën e burimeve të rinovueshme të energjisë”

20. 01. 2022

AKBN në bashkëpunim me UNECE organizoi sot trajnimin me temë: “Praktikat më të mira për ndërmarrjet shumë të vogla, të vogla dhe të mesme në Shqipëri në prodhimin e produkteve...

Lexo më shumë >

Analizë e sektorit minerar dhe efikasiteti i rentës minerare

26. 11. 2021

Drejtoria Minerare në AKBN, në datën 24 Nëntor 2021 organizoi një analizë të këtij sektori  me qëllim diskutimin  dhe zgjidhjen e disa  problematikave lidhur me rentën minerare. Analiza u krye...

Lexo më shumë >

Projekti Blu Deal, AKBN në bashkëpunim me shkollat për energjinë e pastër

23. 11. 2021

Agjencia Kombëtare e Burimeve Natyrore është partner i Projektit Europian BLUE DEAL, një iniciativë e bashkëfinancuar nga Fondi Europian i Zhvillimit Rajonal dhe Fondi IPA për kapitalizimin e programit Blu...

Lexo më shumë >

AKBN në Samitin “Balkan Power 2021”

09. 11. 2021

Në datat 9-10 Nëntor,  organizohet  në Beograd, Samiti “Balkan Power 2021” me një pjesëmarje të gjerë nga rajoni i Ballkanit. Takimi ka për qëllim harmonizimin dhe bashkëpunimin e vendeve të...

Lexo më shumë >

AKBN-KPPM shkëmbejnë eksperiencat në fushën e minierave

04. 11. 2021

Në datën 3 Nëntor 2021, Agjencia Kombëtare e Burimeve Natyrore priti në një takim një delegacion të Komisionit të Pavarur për Minierat dhe Mineralet në Kosovë. Anëtarët e KPMM u...

Lexo më shumë >

Gjenevë, AKBN në takimin e Ekspertëve për Energjinë e Rinovueshme

12. 10. 2021

Agjencia Kombëtare e Burimeve Natyrore ishte pjesë e takimit të Ekspertëve për Energjinë e Rinovueshme i organizuar nga Zyra Ekonomike e Kombeve të Bashkuara për Europën (UNECE) në Gjenevë (Zvicër),...

Lexo më shumë >

TAKIM AKBN ME PARTNERËT NDËRKOMBËTARË, PËR ENERGJITË E RINOVUESHME

09. 07. 2021

TAKIM AKBN ME PARTNERËT NDËRKOMBËTARË, PËR ENERGJITË E RINOVUESHME …Adrian Bylyku thirrje partnerëve, “Shqipëria, mjedis pjellor për projektet tuaja” Në datat 6-7 korrik 2021,nga AKBN u organizua takimi Hard Talk...

Lexo më shumë >

Drejtori Ekzekutiv i AKBN z. Adrian Bylyku, takim bashkëpunues me Dhomën Amerikane të Tregtisë

07. 06. 2021

Drejtori Ekzekutiv i Agjencisë Kombëtare të Burimeve Natyrore z. Adrian Bylyku   zhvilloi një takim pune në kuadër të bashkëpunimeve  me përfaqësues të  Dhomës  Amerikane të Tregtisë (AMCHAM).  Në këtë takim...

Lexo më shumë >