Lajmet

Shqipëria përfaqësohet nga Agjencia Kombëtare e Burimeve Natyrore (AKBN) në MARMOMACC 2010 29 shtator – 2 tetor 2010 VeronaFiere

30. 06. 2011

Shqipëria përfaqësohet nga Agjencia Kombëtare e Burimeve Natyrore (AKBN) në MARMOMACC 2010 29 shtator – 2 tetor 2010 VeronaFiere Shqipëria merr pjesë në edicionin e 45-të të Panairit Ndërkombëtar të...

Lexo më shumë >

International Finance Corporation (IFC) në bashkëpunim me Agjencinë Kombëtare të Burimeve Natyrore organizon Workshopin e radhës me temë “Eficenca e Energjisë në Banesa”

28. 06. 2011

Në datë 22 Qershor 2011 në ambjentet e Hotel “Tirana International” u zhvillua seksioni i radhës, i cili u zhvilla në kuadër të Workshop-it me temë “Eficenca e Energjisë në...

Lexo më shumë >

Agjencia Kombëtare e Burimeve Natyrore (AKBN) në bashkëpunim me International Finance Corporation (IFC) orgaizon Workshopin e radhës me temë “Eficenca e Energjisë në Banesa”

17. 06. 2011

Në datë 04.05.2011 në ambjentet e Hotel “Mondial” Tirana u zhvillua seksioni i radhës, i cili zhvillohet në kuadër të Workshop-it me temë “Eficenca e Energjisë në Banesa” organizuar nga...

Lexo më shumë >

Takim i grupit të punës për aktet nënligjore mbi efiçencën e energjisë

03. 05. 2011

Takim i grupit të punës për aktet nënligjore mbi efiçencën e energjisë Drejtori Juridik i AKBN-së, z. Dael Dervishi, së bashku me një grup përfaqësues të Agjencisë Kombëtare të Burimeve...

Lexo më shumë >

Caritas-i Shqiptar në bashkëpunim me Agjencinë Kombëtare të Burimeve Natyrore (AKBN) organizon një Seminar me temë “Mjedisi, Roli i Burimeve të Rinovueshme dhe Efiçencës së Energjisë”

12. 04. 2011

Në datë 25.02.2011, në ambjentet e Hotel Tirana International u zhvillua seminari me temë “Mjedisi, Roli i Burimeve te Rinovueshme dhe Efiçencës së Energjisë”, i organizuar nga Agjencia Kombëtare e...

Lexo më shumë >

Takim midis përfaqësuesve të OSBE-se dhe AKBN-së

13. 01. 2011

Ditën e enjte në datë 13.01.2011, u zhvillua një takim midis përfaqësuesve të Agencisë Kombëtare të Burimeve Natyrore, z. Gjergj Thomai, Drejtor Ekzekutiv, z. Enea Sherifi Drejtor i Drejtorise së...

Lexo më shumë >

Takim mes përfaqësuesve të Agencisë Kombëtare të Burimeve Natyrore dhe përfaqësueseve të kompanisë Outotec

20. 12. 2010

Ditën e premte në datë 17.12.2010, u zhvillua një takim midis përfaqësuesve të Agencisë Kombëtare të Burimeve Natyrore, z. Gjergj Thomai, Drejtor Ekzekutiv dhe z. Edmond Goskolli, Drejtori i Minierave...

Lexo më shumë >

Menaxhimi i Qëndrueshëm i Burimeve Agregate Maj 2009 – Tetor 2011

08. 11. 2010

Në kudër të projektit SARMa (Sustainable approach to aggregates) të BE (Bashkimit Evropian dhe Evropes Juglindore mbështetur nga METE (Ministria e Ekonomisë, Tregtisë dhe Energjetikës) dhe SHGJSH (Shërbimi Gjeologjik Shqiptar),...

Lexo më shumë >