Lajmet

Agjencia Kombëtare e Burimeve Natyrore (AKBN) në bashkëpunim me International Finance Corporation (IFC) orgaizon Workshopin e radhës me temë “Eficenca e Energjisë në Banesa”

17. 06. 2011

Në datë 04.05.2011 në ambjentet e Hotel “Mondial” Tirana u zhvillua seksioni i radhës, i cili zhvillohet në kuadër të Workshop-it me temë “Eficenca e Energjisë në Banesa” organizuar nga...

Lexo më shumë >

Takim i grupit të punës për aktet nënligjore mbi efiçencën e energjisë

03. 05. 2011

Takim i grupit të punës për aktet nënligjore mbi efiçencën e energjisë Drejtori Juridik i AKBN-së, z. Dael Dervishi, së bashku me një grup përfaqësues të Agjencisë Kombëtare te Burimeve...

Lexo më shumë >

Caritas-i Shqiptar në bashkëpunim me Agjencinë Kombëtare të Burimeve Natyrore (AKBN) organizon një Seminar me temë “Mjedisi, Roli i Burimeve të Rinovueshme dhe Efiçencës së Energjisë”

12. 04. 2011

Në datë 25.02.2011, në ambjentet e Hotel Tirana International u zhvillua seminari me temë “Mjedisi, Roli i Burimeve te Rinovueshme dhe Efiçencës së Energjisë”, i organizuar nga Agjencia Kombëtare e...

Lexo më shumë >

Takim midis përfaqësuesve të OSBE-se dhe AKBN-së

13. 01. 2011

Ditën e enjte në datë 13.01.2011, u zhvillua një takim midis përfaqësuesve të Agencisë Kombëtare të Burimeve Natyrore, z. Gjergj Thomai, Drejtor Ekzekutiv, z. Enea Sherifi Drejtor i Drejtorise së...

Lexo më shumë >

Takim mes përfaqësuesve të Agencisë Kombëtare të Burimeve Natyrore dhe përfaqësueseve të kompanisë Outotec

20. 12. 2010

Ditën e premte në datë 17.12.2010, u zhvillua një takim midis përfaqësuesve të Agencisë Kombëtare të Burimeve Natyrore, z. Gjergj Thomai, Drejtor Ekzekutiv dhe z. Edmond Goskolli, Drejtori i Minierave...

Lexo më shumë >