Lajmet

Caritas-i Shqiptar në bashkëpunim me Agjencinë Kombëtare të Burimeve Natyrore (AKBN) organizon një Seminar me temë “Mjedisi, Roli i Burimeve të Rinovueshme dhe Efiçencës së Energjisë”

12. 04. 2011

Në datë 25.02.2011, në ambjentet e Hotel Tirana International u zhvillua seminari me temë “Mjedisi, Roli i Burimeve te Rinovueshme dhe Efiçencës së Energjisë”, i organizuar nga Agjencia Kombëtare e...

Lexo më shumë >

Takim midis përfaqësuesve të OSBE-se dhe AKBN-së

13. 01. 2011

Ditën e enjte në datë 13.01.2011, u zhvillua një takim midis përfaqësuesve të Agencisë Kombëtare të Burimeve Natyrore, z. Gjergj Thomai, Drejtor Ekzekutiv, z. Enea Sherifi Drejtor i Drejtorise së...

Lexo më shumë >

Takim mes përfaqësuesve të Agencisë Kombëtare të Burimeve Natyrore dhe përfaqësueseve të kompanisë Outotec

20. 12. 2010

Ditën e premte në datë 17.12.2010, u zhvillua një takim midis përfaqësuesve të Agencisë Kombëtare të Burimeve Natyrore, z. Gjergj Thomai, Drejtor Ekzekutiv dhe z. Edmond Goskolli, Drejtori i Minierave...

Lexo më shumë >

Menaxhimi i Qëndrueshëm i Burimeve Agregate Maj 2009 – Tetor 2011

08. 11. 2010

Në kudër të projektit SARMa (Sustainable approach to aggregates) të BE (Bashkimit Evropian dhe Evropes Juglindore mbështetur nga METE (Ministria e Ekonomisë, Tregtisë dhe Energjetikës) dhe SHGJSH (Shërbimi Gjeologjik Shqiptar),...

Lexo më shumë >

AKBN mori pjesë në Ekspo- konferencën “Shqipëria një destinacion për investime”

09. 10. 2006

Agjencia Kombëtare e Burimeve Natyrore (AKBN) mori pjesë në edicionin e tretë të ekspo-konferencës mbi burimet natyrore të Shqipërisë “Shqipëria një destinacion për investime”, e cila u zhvillua në datat...

Lexo më shumë >