Lajmet

Punonjësit e AKBN dhurojnë gjak vullnetarisht

21. 04. 2021

Agjencia Kombëtare e Burimeve Natyrore, për të disatin vit rradhazi i është përgjigjur thirrjes së Kryqit të Kuq Shqiptar për dhurimin vullnetar  të gjakut në ndihmë të fëmijëve talasemikë. Punonjës...

Lexo më shumë >

Projekti Blue Deal, AKBN promovim në Gjirokastër

16. 04. 2021

Agjencia Kombëtare e Burimeve Natyrore, si partnere e projektit Blue Deal organizoi takimin “një mbështetje për promovimin e energjisë Blu në zonën bregdetare në Shqipëri” në qytetin e Gjirokastrës, me...

Lexo më shumë >

Projekti “GAMES” në AKBN: Si të mbrojmë mjedisin përmes eficencës së energjisë

15. 04. 2021

Në kuadër të promovimit të projektit “ GAMES”, Agjencia Kombëtare e Burimeve Natyrore zhvilloi një takim në shkollën “Qazim Pali” Bashkia Himarë. Takimi kishte si temë “Strategjia e mbrojtjes së...

Lexo më shumë >

Projekti “TARGET” , shkolla në Gjirokastër sipas masave të eficencës së energjisë

15. 04. 2021

Projekti TARGET, me temë” Burimet e Rinovueshme dhe Eficenca e Energjisë në godinat publike” ishte qëllimi i takimit të organizuar nga Agjencia Kombëtare e Burimeve Natyrore në qytetin e Gjirokastrës....

Lexo më shumë >

Projekti Blu Deal synim për zhvillimin e energjisë blu në Mesdhe

14. 04. 2021

Në kuadër të projektit BLUE DEAL, nga data 12-15 prill, Qendra për Burime të Rinovueshme të Energjisë dhe Kursimit (CRES) dhe partneret e projetit BLUE DEAL, në bashkëpunim me Rajonin...

Lexo më shumë >

AKBN, pjesë e takimit për uljen e karbonit në industritë intensive

14. 04. 2021

Komisioni Ekonomik për Europën i Kombeve të Bashkuara UNECE organizoi takimin “Për neutralizimin e karbonit në industritë intensive” me synim uljen e karbonit në industritë me intensitet të lartë të...

Lexo më shumë >

Shqipëria, aktori kryesor i laboratorit të dytë të testimit nga Projekti Blue Deal

27. 01. 2021

Blue Deal Testing Lab Albania – YouTube) 08/10/2020   7 teknologjitë e blue energy janë të përshtatshme për tu zbatuar në brigjet shqiptare. Më shumë se 70 persona kanë marrë...

Lexo më shumë >

Projekti TARGET, promovimi dhe zbatimi i Eficencës së Energjisë dhe RES në ndërtesat publike

27. 01. 2021

Në 11 Dhjetor 2020 në Gjirokastër u organizua takimi i projektit “Target” për Promovimin dhe Zbatimin e Eficencës së Energjisë dhe RES në ndërtesat publike. Agjencia Kombëtare e Burimeve Natyrore...

Lexo më shumë >