Njoftime

Ftesë për pjesëmarrje në prezantimin e sistemit elektronik të menaxhimit të informacionit për kompanitë hidrokarbure

01. 07. 2015

Në kuadër të implementimit të Sistemit Elektronik për Administrimin dhe Monitorimin e Aktivitetit të Koncesioneve,  Agjencia Kombëtare e Burimeve Natyrore (AKBN) organizon një takim prezantues të modulit elektronik të administrimit...

Lexo më shumë >

Prezantohet Sistemi Elektronik për Administrimin dhe Monitorimin e Aktivitetit të Koncesioneve dhe Lejeve Minerare

29. 06. 2015

Në kuadër të implementimit të Sistemit Elektronik për Administrimin dhe Monitorimin e Aktivitetit të Koncesioneve dhe Lejeve Minerare,  Agjencia Kombëtare e Burimeve Natyrore (AKBN) organizoi sot një takim prezantues të...

Lexo më shumë >

Ftesë për pjesëmarrje në prezantimin e sistemit elektronik të menaxhimit të informacionit për subjektet minerare

22. 06. 2015

Në kuadër të implementimit të Sistemit Elektronik për Administrimin dhe Monitorimin e Aktivitetit të Koncesioneve dhe Lejeve Minerare të Burimeve Natyrore, Agjencia Kombëtare e Burimeve Natyrore (AKBN) organizon një takim...

Lexo më shumë >

Proçedurat e negocimit për kërkim në blloqet e lira të naftës dhe gazit

15. 05. 2015

AKBN fton të gjitha kompanitë hidrokarbure që kanë interes, të aplikojnë për blloqet e lira (tokësore) të naftës, përkatësisht Blloku 4 dhe Blloku i Dumresë. Afati i aplikimit: 15 korrik...

Lexo më shumë >

Njoftim për vend të lirë pune

08. 02. 2015

Në bazë nenit 26, kreut të VI-të të Rregullores së Agjencisë Kombëtare të Burimeve Natyrore për mënyrën e marrjes në punë për vende të lira në organikën e AKBN-së, po...

Lexo më shumë >