Njoftime

Drejtori Ekzekutiv i AKBN z. Adrian Bylyku, takim bashkëpunues me Dhomën Amerikane të Tregtisë

07. 06. 2021

Drejtori Ekzekutiv i Agjencisë Kombëtare të Burimeve Natyrore z. Adrian Bylyku   zhvilloi një takim pune në kuadër të bashkëpunimeve  me përfaqësues të  Dhomës  Amerikane të Tregtisë (AMCHAM).  Në këtë takim...

Lexo më shumë >

Njoftim për aplikim për Bllokun B dhe Bllokun E në tokë – Application announcement for the Block B and Block E, onshore

09. 03. 2021

In accordance with the “Petroleum Law (Exploration and Production)”, No. 7746, dated 28.07.1993, which authorizes the Ministry to enter into a Petroleum Agreement with foreign and/or local companies, in order...

Lexo më shumë >

Shqipëria, aktori kryesor i laboratorit të dytë të testimit nga Projekti Blue Deal

27. 01. 2021

Blue Deal Testing Lab Albania – YouTube) 08/10/2020   7 teknologjitë e blue energy janë të përshtatshme për tu zbatuar në brigjet shqiptare. Më shumë se 70 persona kanë marrë...

Lexo më shumë >

Projekti TARGET, promovimi dhe zbatimi i Eficencës së Energjisë dhe RES në ndërtesat publike

27. 01. 2021

Në 11 Dhjetor 2020 në Gjirokastër u organizua takimi i projektit “Target” për Promovimin dhe Zbatimin e Eficencës së Energjisë dhe RES në ndërtesat publike. Agjencia Kombëtare e Burimeve Natyrore...

Lexo më shumë >

Dropull, AKBN pjesë e auditit të energjisë për ndërtesat në rinovim

27. 01. 2021

Më 18 Dhjetor 2020 në Bashkinë e Dropullit, AKBN-ja dhe Eksperti i Jashtëm prezantuan ndërtesat e synuara për rinovim, që do t’i nënshtrohen auditimeve të energjisë të kryera nga ekspertë...

Lexo më shumë >

Urdhri Nr.80 i Departamentit të Administratës Publike, datë 17.11.2020

20. 11. 2020

Miratimi i rregullave dhe procedurave  standarde të punës të harmonizuara, gjatë periudhës së gjendjes së epidemisë të shkaktuar nga COVID-19 dhe periudhës së kohëzgjatjes së vitit shkollor 2020-2021. Bashkëngjitur linku:...

Lexo më shumë >

AKBN-KPMM, (Kosovë), vizitë të përbashkët në minierën e fabrikën e Spaçit

03. 11. 2020

Në vijim të Memorandumit të mirëkuptimit ndërmjet Agjencisë Kombëtare të Burimeve Natyrore (AKBN) dhe Komisionit të Pavarur për Miniera dhe Minerale (KPMM), një grup i përbashkët përfaqësuesish nga AKBN&KPMM, vizituan...

Lexo më shumë >

AKBN drejt përfundimit të fazës së parë të projektit të dixhitalizimit të fondit të të dhënave teknike hidrokarbure

29. 10. 2020

Agjencia Kombëtare e Burimeve Natyrore është drejt përfundimit me sukses të fazës së parë të projektit të dixhitalizimit të fondit të të dhënave teknike hidrokarbure, që ka nisur në muajin...

Lexo më shumë >