Slider

Intervista e Drejtorit Ekzekutiv të AKBN-së, z.Adrian Bylyku, për revistën Monitor

13. 02. 2019

“Nafta, HEC-et dhe minierat, sfidat e 2019-s” Agjencia Kombëtare e Burimeve të Natyrës, me fokus te marrëveshjet hidrokarbure, minierat dhe hidrocentralet, duket se do t’i japë një temp të ri...

Lexo më shumë >

Deloitte -Departamenti Amerikan i Shtetit-Byroja e Energjisë, dorëzojnë çertifikatat e para të trainimit për stafin e AKBN-së!

21. 01. 2019

Pritshmëria e programit për asistencën teknike në sektorin hidrokarbur jep rezultatet e para. Në funksion të pritshmërive lidhur me rezultatet e programit të Deloitte Financial Advisory Services LLP për asistencën...

Lexo më shumë >

Programi për asistencën hidrokarbure, Kompania Deloitte Financial Advisory Services LLP nis zbatimin në bashkëpunim me AKBN

17. 01. 2019

Kompania Deloitte Financial Advisory Services LLP në vijimësi të programit të asistencës teknike për AKBN në sektorin hidrokarbur të prezantuar më datë 30 Tetor 2018, mbështetur nga  Zyra e Programeve...

Lexo më shumë >

Nis dixhitalizimi i Arkivës Teknike të Hidrokarbureve! Arritje për ruajtjen dhe administrimin e pasurisë kombëtare ndër vite, në fushën e Hidrokarbureve!

11. 12. 2018

U shpall pranë Arkivës Teknike Hidrokarbure në Fier, në datën 6 Dhjetor 2018, fillimi i procesit të  dixhitalizimit të fondit të të dhënave teknike. ​Pjesëmarrës në këtë ceremoni ishin; Ministri...

Lexo më shumë >

Hidrokarburet, Departamenti Amerikan i Shtetit, Byroja e Energjisë njoftojnë fillimin e projektit

12. 11. 2018

Më datë 30 Tetor 2018, Z. Adrian Bylyku, Drejtor Ekzekutiv i Agjencisë Kombëtare të Burimeve Natyrore (AKBN) dhe përfaqësuesit e Zyrës së Programeve të Energjisë së Departamentit Amerikan të Shtetit  dhe Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të...

Lexo më shumë >