Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer
LAJMET:
ShqipEnglish

 Broshura

hidroenergjitike minierat hidrokarbure energji-e-rinovueshme

Njoftim

FtesĂ«  pĂ«r kontraktimin e njĂ« konsulenti ndĂ«rkombĂ«tar qĂ« do tĂ« asistojĂ« AgjencinĂ« KombĂ«tare tĂ« Burimeve Natyrore pĂ«r zgjidhjen e njĂ« LiçencĂ«-MarrĂ«veshje Hidrokarbure.

Kliko këtu për të shkarkuar ftesën


 

Drejtuar subjekteve që operojnë në fushën hidrokarbure Drejtuar subjekteve minerare
Njoftim lidhur me hyrjen nĂ« fuqi tĂ« proçedurĂ«s sĂ« re pĂ«r trajtimin e kĂ«rkesave tĂ« kontraktorĂ«ve dhe nĂ«nkontraktorĂ«ve qĂ« zhvillojnĂ« aktivitete nĂ« operacionet hidrokarbure  mĂ« tepĂ«r NĂ« zbatim tĂ« KushtetutĂ«s sĂ« RepublikĂ«s sĂ« ShqipĂ«risĂ«, tĂ« ligjit Nr.10304, datĂ« 15.07.2010 “PĂ«r sektorin minerar nĂ« RepublikĂ«n e ShqipĂ«risĂ«, tĂ« nenit 25 shkronja ç dhe  d ,   mĂ« tepĂ«r

 

            Z.Dael Dervishi
          Drejtor Ekzekutiv

Newsletter

Rregjistroni adresen tuaj dhe merrni te rejat nga AKBN

Rrjete Sociale

youtube
Qendra e Informimit per Eficencen e Energjise

GIS AKBN

GIS AKBN
Webmail