Projekti “G.A.M.E.S”

Projekti G.A.M.E.S. : “Adaptimi i Masave të Integruara të Efiçencës së Energjisë në Shkollën Fillore “Qazim Pali”

15. 03. 2023

Në kuadër të Projektit GAMES i cili ka si objekt kontratën me titull: “Adaptimi i Masave të Integruara të Efiçencës së Energjisë në Shkollën Fillore “Qazim Pali”, Borsh, Bashkia Himarë,...

Lexo më shumë >

Njoftim për Tender Projekti GAMES

28. 09. 2021

Tenderi : “Furnizimi me paisje të sistemit të ngrohje ftohje : në shkollën “Qazim Pali  ” Borsh, Bashkia Himarë dhe në Qëndrën e Kulturës Delvician, Bashkia Dropull” Numeri i Referencës: <GAMES-Supply-H/C-Equipment-21> Agjencia Kombëtare...

Lexo më shumë >

Njoftim për procedurë tenderi, Projekti GAMES

03. 08. 2021

Adaptimi i MASAVE TË INTEGRUARA TË EFICENCËS SË ENERGJISË në shkollën “Qazim Pali ” Borsh, Bashkia Himarë dhe në Qendrën e Kulturës Delvician, Bashkia Dropull. GAMES-AL/Works/2021 Agjencia Kombëtare e Burimeve Natyrore paraqet...

Lexo më shumë >

Projekti “GAMES” në AKBN: Si të mbrojmë mjedisin përmes eficencës së energjisë

15. 04. 2021

Në kuadër të promovimit të projektit “ GAMES”, Agjencia Kombëtare e Burimeve Natyrore zhvilloi një takim në shkollën “Qazim Pali” Bashkia Himarë. Takimi kishte si temë “Strategjia e mbrojtjes së...

Lexo më shumë >

Dropull, AKBN pjesë e auditit të energjisë për ndërtesat në rinovim

27. 01. 2021

Më 18 Dhjetor 2020 në Bashkinë e Dropullit, AKBN-ja dhe Eksperti i Jashtëm prezantuan ndërtesat e synuara për rinovim, që do t’i nënshtrohen auditimeve të energjisë të kryera nga ekspertë...

Lexo më shumë >

GAMES Project: Greece Albania Mobilization towards sustainable Energy for Students

26. 01. 2021

The G.A.M.E.S. project will be implemented by partners operating in the cross-border area: -Greece:1 Regional body (Region of Epirus) located at the eligible Greek area, 1 National entity (CRES) responsible...

Lexo më shumë >