Projekti “SEADRION PLUS”

Projekti “SEADRION PLUS “

05. 04. 2022

  SEADRION PLUS “Nxitja e përhapjes së teknologjive të Ngrohjes dhe Ftohjes duke përdorur pompën e ujit të detit në Rajonin Adriatik-Jon PLUS.       Projekti SEADRION PLUS  ...

Lexo më shumë >

AKBN prezanton Projektin “SEADRION PLUS”

05. 04. 2022

Më datën 18 Mars 2022 në ambjentet e  Agjencisë Kombëtare të Burimeve Natyrore u organizua takimi  i hapjes së projektit “SEADRION PLUS” me qëllim fokusimin dhe shpërndarjen e veprimeve promovuese...

Lexo më shumë >