Projekti “Pro-Energy”

Projekti “Pro-Energy”

04. 04. 2022

Projekti  Pro Energy

Lexo më shumë >

Projekti “Pro-Energy”, AKBN organizon trajnimin me temë :”Promovimi i Eficencës së Energjisë në ndërtesat publike”

04. 04. 2022

Në kuadrin e projektit “Pro-Energy”, i cili ka karakter studimor dhe ka për qëllim të promovojë integrimin e efiçencës së energjisë në objektet publike, Agjencia Kombëtare e Burimeve Natyrore organizoi në...

Lexo më shumë >