Njoftime

Takim në AKBN në kuadër të projektit për mbështetje të sektorit të energjive të rinovueshme.

24. 01. 2024

Në kuadër të Programit të Bashkëpunimit Zhvillimor Intensiv të Njohurive, të shtetit të Koresë së Jugut po implementohet projekti me temë “Mbështetja e Sektorit të Energjisë së Rinovueshme dhe Përmirësimi...

Lexo më shumë >

Zv.Kryeministrja Belinda Balluku prezanton Petrit Malaj si drejtorin e ri të AKBN: Nisim një reformim të thellë të sektorit.

15. 01. 2024

Agjencia Kombëtare e Burimeve Natyrore nga sot do të ketë një drejtues të ri. Zv.Kryeministrja dhe Ministre e Infrastrukturës dhe Energjisë Znj.Belinda Balluku ka prezantuar ekonomistin Z.Petrit Malaj si kreun...

Lexo më shumë >

AKBN pret grupin e ekspertëve të Koresë së Jugut në kuadër të partneritetit të projekteve mbështetëse të Energjive të Rinovueshme në Shqipëri

09. 11. 2023

Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë në bashkëpunim me Programin e Bashkëpunimit Zhvillimor Intensiv të Njohurive të Koresë së Jugut, po implementon projektin “Mbështetja e Sektorit të Energjisë së Rinovueshme dhe...

Lexo më shumë >

Vijon pjesëmarrja e AKBN-së në “Javën për Energji të Qendrueshme 2023”, “Ndërtimi i Sistemeve të Qendrueshme të Energjisë” , organizuar nga UNECE, në Gjenevë, Zvicër.

15. 09. 2023

Në sesionin 32-të të Komitetit të Energjive të Qendrueshme zhvilluar në Gjenevë, në datat 14-15 shtator, AKBN-ja është ftuar si pjesëmarrëse e projektit të përbashkët me UNECE titulluar, “Transformimi i...

Lexo më shumë >

AKBN pjesëmarrëse në “Javën për Energji të Qendrueshme 2023”, “Ndërtimi i Sistemeve të Qendrueshme të Energjisë” , organizuar nga UNECE, në Gjenevë, Zvicër.

13. 09. 2023

Në datat 11-13 shtator 2023, në Gjenevë u zhvillua sesioni i 10-të i grupit të ekspertëve të burimeve të rinovueshme të energjisë, me objektiv zhvillimin e energjisë së rinovueshme për...

Lexo më shumë >

Master MEDEA “MASTER NË ENERGJI DHE MENAXHIM MJEDISOR DHE EKONOMIKS”.

05. 07. 2023

Lidhur me programin e masterit  “Master në Energji dhe Menaxhim Mjedisor dhe Ekonomiks”, të zhvilluar nga Universiteti i Pavias  në bashkëpunim me Eni Corporate University (ECU) dhe kompaninë ENI Albania,...

Lexo më shumë >

AKBN organizon “Workshop Mbi Tranzicionin e Drejtë në Komunitetet Minerare dhe Potencialin për Zhvillimin e Energjisë Gjeotermale”.

21. 06. 2023

AKBN më datat 20-21 Qershor, organizoi takimin “Mbi Tranzicionin e Drejtë në Komunitetet Minerare dhe Potencialin për Zhvillimin e Energjisë Gjeotermale”. Seminari iu ofroi pjesëmarrësve një mundësi për të menduar...

Lexo më shumë >

Workshop mbi Tranzicionin e Drejtë në Komunitetet Minerare dhe Potencialin për Zhvillimin e Energjisë Gjeotermale.

19. 06. 2023

Në datat 20-21 Qershor AKBN organizon “Workshop mbi Tranzicionin e Drejtë në Komunitetet Minerare dhe Potencialin për Zhvillimin e Energjisë Gjeotermale”. Seminari do t’u ofrojë pjesëmarrësve një mundësi për të...

Lexo më shumë >