Njoftime

Takim konsultativ publik i AKBN- së me biznesin minerar

03. 04. 2024

AKBN, Drejtoria Minerare, organizoi në ambientet e AKBN, një takim konsultativ me tematikë: “Mbi ndryshimet dhe vendosjet e tarifave të reja të shërbimeve që do të kryhen nga AKBN në...

Lexo më shumë >

AKBN merr pjesë në workshopin me temë “Praktikat më të mira rregullatore dhe legjislative mbi qeverisjen në Sektorin Minerar në Shqipëri”

03. 04. 2024

Programi Amerikan i Zhvillimit të Legjislacionit Tregtar në bashkëpunim me Zyrën e Burimeve të Energjisë të Departamentit të Shtetit-SHBA zhvilluan sot më datë 2 prill në ambientet e Hotel “Garden...

Lexo më shumë >

NJOFTIM I AKBN-së PËR SUBJEKTET MINERARE!

02. 04. 2024

Njoftohen subjektet minerare  të marrin pjesë në takimin e dt.3 Prill 2024, ora 9.00 , në ambjentet e AKBN -së, me tematikë ,”Mbi ndryshimet dhe vendosjet e tarifave të reja të shërbimeve që do të...

Lexo më shumë >

Njoftim për vend të lirë pune

27. 03. 2024

Në bazë të Rregullores së Agjencisë Kombëtare të Burimeve Natyrore, Kreu VI, Neni 26, për shpalljen e vendeve të lira të punës, njoftojmë se AKBN shpall vend vakant me kriteret...

Lexo më shumë >

Takim në AKBN në kuadër të projektit për mbështetje të sektorit të energjive të rinovueshme.

24. 01. 2024

Në kuadër të Programit të Bashkëpunimit Zhvillimor Intensiv të Njohurive, të shtetit të Koresë së Jugut po implementohet projekti me temë “Mbështetja e Sektorit të Energjisë së Rinovueshme dhe Përmirësimi...

Lexo më shumë >

Zv.Kryeministrja Belinda Balluku prezanton Petrit Malaj si drejtorin e ri të AKBN: Nisim një reformim të thellë të sektorit.

15. 01. 2024

Agjencia Kombëtare e Burimeve Natyrore nga sot do të ketë një drejtues të ri. Zv.Kryeministrja dhe Ministre e Infrastrukturës dhe Energjisë Znj.Belinda Balluku ka prezantuar ekonomistin Z.Petrit Malaj si kreun...

Lexo më shumë >

AKBN pret grupin e ekspertëve të Koresë së Jugut në kuadër të partneritetit të projekteve mbështetëse të Energjive të Rinovueshme në Shqipëri

09. 11. 2023

Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë në bashkëpunim me Programin e Bashkëpunimit Zhvillimor Intensiv të Njohurive të Koresë së Jugut, po implementon projektin “Mbështetja e Sektorit të Energjisë së Rinovueshme dhe...

Lexo më shumë >

Master MEDEA “MASTER NË ENERGJI DHE MENAXHIM MJEDISOR DHE EKONOMIKS”.

05. 07. 2023

Lidhur me programin e masterit  “Master në Energji dhe Menaxhim Mjedisor dhe Ekonomiks”, të zhvilluar nga Universiteti i Pavias  në bashkëpunim me Eni Corporate University (ECU) dhe kompaninë ENI Albania,...

Lexo më shumë >