Njoftime

Për mënyrën e paraqitjes së kërkesave/ankesave nga subjektet

11. 03. 2020

Në kuadër të masave dhe luftës kundër përhapjes së koronavirusit (Covid 19), Agjencia Kombëtare e Burimeve Natyrore njofton të gjitha subjektet se ankesat dhe kërkesat e ndryshme nuk do të...

Lexo më shumë >

AKBN partnere në projektin “BLUE DEAL”, mbahet takimi i hapjes së projektit në Romë

31. 01. 2020

Në Romë, Itali u organizua takimi i hapjes së projektit “BLUE DEAL” në kuadër të programit “INTEREG MED PROGRAME 2014-2020”. Projekti “BLUE DEAL” bashkëfinancohet nga Fondi Evropian për Zhvillimin Rajonal...

Lexo më shumë >

Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë Belinda Balluku firmos me kompaninë italiane Eni, Marrëveshjen me Ndarje Prodhimi për kërkimin e naftës dhe gazit në Bllokun e Dumresë

31. 12. 2019

Në prezencë të Kryeministrit z. Edi Rama dhe Drejtorit Ekzekutiv (CEO) të Eni-t Z. Claudio Descalzi u firmos në Tiranë, në datën 20.12.2019 Marrëveshja me Ndarje Prodhimi për kërkimin e...

Lexo më shumë >

Shpallet vend i lirë pune

11. 12. 2019

Në bazë të shkresës nr.7046, datë 26.11.2019, si dhe nenit 26, kreut VI të Rregullores së Agjencisë Kombëtare të Burimeve Natyrore, për mënyrën e marrjes në punë  për vende të...

Lexo më shumë >

Mundësi kontributi dhe dhurimi për të dëmtuarit nga tërmeti në e-albania

27. 11. 2019

Dhuro online përmes e-albania dhe ndihmo në lehtësimin e pasojave nga tërmeti! Ju mund të dhuroni duke përdorur një kartë krediti ose debiti të çdo banke drejt llogarisë së Ministrisë...

Lexo më shumë >

Agjencia Kombëtare e Burimeve Natyrore në gatishmëri humane dhe  kontribut teknik për pasojat  e tërmetit

27. 11. 2019

Rreth 3  grupe nga AKBN kanë qenë prezent sot në Thumanë, rreth 15  inxhinierë nga Drejtoria Minerare, si dhe Drejtore e Drejtorisë së Zhvillimit Strategjik e Dëgjesave me Publikun, për...

Lexo më shumë >

Prezantim i suksesshëm i Agjencisë Kombëtare të Burimeve Natyrore, në Panairin Ndërkombëtar të Tiranës

25. 11. 2019

Agjencia Kombëtare e Burimeve Natyrore, Drejtoria e Zhvillimit Strategjik dhe Dëgjesave me Publikun,në kujdesin e suportin e Drejtorit Ekzekutiv Z. Adrian BYLYKU, organizoi pjesëmarrjen e AKBN-së në Panairin Ndërkombëtar të...

Lexo më shumë >

Shpallet vend i lirë pune

28. 10. 2019

Në bazë të Nenit 26, kreut VI të Rregullores së Agjencisë Kombëtare të Burimeve Natyrore, për mënyrën e marrjes në punë  për vende të lira në organikën e AKBN-së, shpallet ...

Lexo më shumë >