Njoftime

Njoftim për aplikim për Bllokun Dumrea, në tokë – Application announcement for the Dumrea Block , onshore

19. 09. 2019

TERMS AND CONDITIONS FOR APPLICATION UNDER P.S.C. Terms and Conditions Dumrea Block (click here) COORDINATES AND MAP OF DUMREA BLOCK, ONSHORE Dumrea Coordinates (click here)

Lexo më shumë >

Ftesë për ekspert të jashtëm për projektin e dixhitalizimit të të dhënave teknike

08. 07. 2019

Në kuadër të vazhdimësisë së projektit për dixhitalizimin e të dhënave teknike të ruajtura pranë Arkivës Teknike Hidrokarbure në Fier, i cili do të kryejë transkriptimin dhe unifikimin e formave...

Lexo më shumë >

Ministrja Belinda Balluku nënshkruan marrëveshjen ndërmejt MIE dhe SHELL Upstream Albania,për bllokun 2 dhe 3 në tokë

02. 05. 2019

Ministrja Belinda Balluku nënshkroi sot marrëveshjen ndërmejt MIE dhe SHELL Upstream Albania për bllokun 2 dhe 3 në tokë, në ambjentet e Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjisë. Ceremonia e nënshkrimit...

Lexo më shumë >

Drejtori Ekzekutiv i AKBN-së Z. Adrian Bylyku në krye të grupit të ekspertëve në takimin e UNECE, Gjenevë

30. 04. 2019

Komisioni Ekonomik për Evropën pranë Kombeve të Bashkuara (UNECE) me qendër në Gjenevë të Zvicrës në datat 28 Prill – 3 Maj 2019, po zhvillon takimin e Komitetit për Energjitë...

Lexo më shumë >

Risitë e mbledhjes së grupit të punës me projektin SEADRION në Slloveni

16. 04. 2019

 Në Izola të Sllovenisë po zhvillohet takimi i Grupit Drejtues të Punës së Projektit SEADRION.  Projekti SEADRION ose (Nxitja e përhapjes së teknologjive të ngrohjes dhe ftohjes duke përdorur ujin...

Lexo më shumë >