Publikime

Për marrjen e masave organizative për ushtrimin e veprimtarisë së institucioneve të administratës shtetërore gjatë gjendjes së epidemisë së shkaktuar nga COVID-19

21. 05. 2020

Urdhër i Departamentit të Administratës Publike Nr.38, datë 12.05.2020 “Për marrjen e masave organizative për ushtrimin e veprimtarisë së institucioneve të administratës shtetërore gjatë gjendjes së epidemisë së shkaktuar nga...

Lexo më shumë >

Hidrokarburet, Departamenti Amerikan i Shtetit, Byroja e Energjisë njoftojnë fillimin e projektit

12. 11. 2018

Më datë 30 Tetor 2018, Z. Adrian Bylyku, Drejtor Ekzekutiv i Agjencisë Kombëtare të Burimeve Natyrore (AKBN) dhe përfaqësuesit e Zyrës së Programeve të Energjisë së Departamentit Amerikan të Shtetit  dhe Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të...

Lexo më shumë >

Blloqet e lira të kërkimit

25. 01. 2017

Blloqet e lira të kërkimit Urdhër nr.256, datë 03.08.2016 Urdhër nr.217 datë 23.09.2015 Urdhër nr.150 datë 05.06.2015 URDHER Ministri nr.150 datë 05.06.2015 për ndryshimin e urdhërit nr.124 datë 12.05.2015 “për...

Lexo më shumë >

Prodhimi i naftës

25. 01. 2017

Prodhimi naftës Prodhimi maksimal i naftës është realizuar në vitin 1974 me 2. 250. 000 ton naftë /vit (ose 6165 ton naftë/ditë e barabartë me 38. 408 fuçi/ditë). Sasia e...

Lexo më shumë >

Z.Leskoviku: Risitë dhe avantazhet e projektligjit për “Eficencën e Energjisë”

04. 11. 2015

Intervistë e Drejtorit të Energjive të Rinovueshme në Agjencinë Kombëtare të Burimeve Natyrore, z. Artan Leskoviku dhënë Televizionit Publik Shqiptar. Z. Leskoviku sqaron qëllimin e këtij projektligji, që aktualisht po...

Lexo më shumë >

Dervishi: Qeveria, model të ri ekonomik për taksat mbi hidrokarburet

03. 11. 2015

Intervistë e Drejtorit Ekzekutiv të Agjencisë Kombëtare të Burimeve Natyrore, z. Dael Dervishi dhënë gazetares së Televizion Scan  

Lexo më shumë >

Beteja me koncesionet e naftës, 500 mln USD të pajustifikuara

16. 09. 2015

Agjencia Kombëtare e Burimeve Natyrore pretendon se vetëm për vitin 2011-të, kompanitë koncesionare që shfrytëzojnë naftën shqiptare, kanë raportuar shpenzime të pajustifikuara sa 4 % e Prodhimit Kombëtar.

Lexo më shumë >

“Prodhim – Tregtim – Shpërndarje e Naftës në Shqipëri (naftë bruto)” për vitin 2015.

17. 08. 2015

Raport ne baze 3-mujore me te dhena per “Prodhim – Tregtim – Shpërndarje e Naftës në Shqipëri  (nafte bruto)” per vitin 2015. “Prodhim – Tregtim – Shpërndarje e Naftës në...

Lexo më shumë >