Publikime

Beteja me koncesionet e naftës, 500 mln USD të pajustifikuara

16. 09. 2015

Agjencia Kombëtare e Burimeve Natyrore pretendon se vetëm për vitin 2011-të, kompanitë koncesionare që shfrytëzojnë naftën shqiptare, kanë raportuar shpenzime të pajustifikuara sa 4 % e Prodhimit Kombëtar.

Lexo më shumë >

“Prodhim – Tregtim – Shpërndarje e Naftës në Shqipëri (naftë bruto)” për vitin 2015.

17. 08. 2015

Raport në bazë 3-mujore me të dhëna për “Prodhim – Tregtim – Shpërndarje e Naftës në Shqipëri  (naftë bruto)” për vitin 2015. “Prodhim – Tregtim – Shpërndarje e Naftës në...

Lexo më shumë >

Proçedurat e negocimit për kërkim në blloqet e lira të naftës dhe gazit

15. 05. 2015

AKBN fton të gjitha kompanitë hidrokarbure që kanë interes, të aplikojnë për blloqet e lira (tokësore) të naftës, përkatësisht Blloku 4 dhe Blloku i Dumresë. Afati i aplikimit: 15 korrik...

Lexo më shumë >