Lajmet

AKBN pret grupin e ekspertëve të Koresë së Jugut në kuadër të partneritetit të projekteve mbështetëse të Energjive të Rinovueshme në Shqipëri

09. 11. 2023

Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë në bashkëpunim me Programin e Bashkëpunimit Zhvillimor Intensiv të Njohurive të Koresë së Jugut, po implementon projektin “Mbështetja e Sektorit të Energjisë së Rinovueshme dhe...

Lexo më shumë >

Vijon pjesëmarrja e AKBN-së në “Javën për Energji të Qendrueshme 2023”, “Ndërtimi i Sistemeve të Qendrueshme të Energjisë” , organizuar nga UNECE, në Gjenevë, Zvicër.

15. 09. 2023

Në sesionin 32-të të Komitetit të Energjive të Qendrueshme zhvilluar në Gjenevë, në datat 14-15 shtator, AKBN-ja është ftuar si pjesëmarrëse e projektit të përbashkët me UNECE titulluar, “Transformimi i...

Lexo më shumë >

AKBN pjesëmarrëse në “Javën për Energji të Qendrueshme 2023”, “Ndërtimi i Sistemeve të Qendrueshme të Energjisë” , organizuar nga UNECE, në Gjenevë, Zvicër.

13. 09. 2023

Në datat 11-13 shtator 2023, në Gjenevë u zhvillua sesioni i 10-të i grupit të ekspertëve të burimeve të rinovueshme të energjisë, me objektiv zhvillimin e energjisë së rinovueshme për...

Lexo më shumë >

Master MEDEA “MASTER NË ENERGJI, MENAXHIM MJEDISOR DHE EKONOMIKS”.

13. 07. 2023

Master MEDEA “MASTER NË ENERGJI, MENAXHIM MJEDISOR DHE EKONOMIKS”. Lidhur me programin e masterit “Master në Energji, Menaxhim Mjedisor dhe Ekonomiks” , të zhvilluar nga Universiteti i Pavias  në bashkëpunim...

Lexo më shumë >

AKBN organizon “Workshop Mbi Tranzicionin e Drejtë në Komunitetet Minerare dhe Potencialin për Zhvillimin e Energjisë Gjeotermale”.

21. 06. 2023

AKBN më datat 20-21 Qershor, organizoi takimin “Mbi Tranzicionin e Drejtë në Komunitetet Minerare dhe Potencialin për Zhvillimin e Energjisë Gjeotermale”. Seminari iu ofroi pjesëmarrësve një mundësi për të menduar...

Lexo më shumë >

Workshop mbi Tranzicionin e Drejtë në Komunitetet Minerare dhe Potencialin për Zhvillimin e Energjisë Gjeotermale.

19. 06. 2023

Në datat 20-21 Qershor AKBN organizon “Workshop mbi Tranzicionin e Drejtë në Komunitetet Minerare dhe Potencialin për Zhvillimin e Energjisë Gjeotermale”. Seminari do t’u ofrojë pjesëmarrësve një mundësi për të...

Lexo më shumë >

Gjenevë, AKBN në Javën e Menaxhimit të Burimeve Natyrore me temë “Sigurimi i Qëndrueshmërisë në Menaxhimin e Burimeve ”

26. 04. 2023

Më datat 25-28 Prill 2023 në Gjenevë, Zvicër u organizua nga UNECE Java e Menaxhimit të Burimeve Natyrore me tematikë “Sigurimi i Qëndrueshmërisë në Menaxhimin e Burimeve “, duke përfshirë...

Lexo më shumë >

“AKBN pjesëmarrëse në takimin e Grupit të Punës për Statistikat e Energjisë, me vendet e BE dhe kandidate”.

18. 04. 2023

Më datat 18-20 Prill 2023 EUROSTAT është duke u organizuar  në Luksemburg  “Takimi i Grupit të Punës për Statistikat e Energjisë” me vendet e Bashkimit Europian si dhe me vendet...

Lexo më shumë >