Aktivitete

Vëmendje maksimale ndaj çdo kërkese të sipërmarrjes.

22. 10. 2019

Vëmendje maksimale ndaj çdo kërkese të sipërmarrjes. Po konsolidohet rrjeti i koordinatorëve të biznesit, pjesë e të cilit janë punonjës të dedikuar pranë çdo ministrie dhe në disa institucione kryesore në vend,...

Lexo më shumë >

Ecuria e Projektit “Aquanex” në fokusin e përfitimeve për Agjencinë Kombëtare të Burimeve Natyrore

23. 05. 2019

Shkëmbimi i informacionit dhe ecuria e projektit Aquanex ku AKBN është tashmë përfituese ishte synimi i takimit informues të zhvilluar ditën e sotme në AKBN me pjesëmarrjen e drejtorëve dhe...

Lexo më shumë >

Pjesëmarrja e Agjencisë Kombëtare të Burimeve Natyrore në prezantimin e kërkimit shkencor mbi lumin Vjosa si rëndësi nga pikpamja hidrologjike.

21. 05. 2019

Agjencia Kombëtare e Burimeve Natyrore mori pjesë në prezantimin  e kërkimit shkencor mbi lumin Vjosa shumë i rëndësishëm nga pikpamja hidrologjike. Tema e studimit ishte “Matja e trasportit të sedimenteve...

Lexo më shumë >

Adrian BYLYKU, Drejtori Ekzekutiv i AKBN-së, në prezantimin në Konferencën Ndërkombëtare me partneritet AKBN-MIE-MZHE (Kosovë),etj.

13. 05. 2019

U mbajt Konferenca Ndërkombëtare  Shqipëri – Kosovë me temë: “Zhvillimi integral i industrisë minerare me ndikim minimal në mjedis” Z.Adrian BYLYKU, Drejtori Ekzekutiv i AKBN-së, (Agjencia Kombëtare e Burimeve Natyrore),...

Lexo më shumë >

Burimet Natyrore në Panairin e Klik Ekspo Klik “Energji, Transport & Infrastrukturë”

04. 12. 2018

Agjencia Kombëtare e Burimeve Natyrore mori pjesë në Panairin e organizuar nga Klik Ekspo Group në datat 21-24 Nëntor 2018, me titull “Energji, Transport & Infrastrukturë”.  AKBN zgjodhi të marrë...

Lexo më shumë >

AKBN promovon burimet natyrore në “Energy Expo e Forum 2017”

15. 11. 2017

Agjencia Kombëtare e Burimeve Natyrore u bë pjesë e Panairit të organizuar nga Expocity Albania me titull “ Energy Expo e Forum 2017”,  i cili hapi dyert për vizitorët dhe...

Lexo më shumë >

Informimi i sistemit arsimor mbi masat e efiçencës së energjisë dhe përdorimit të energjisë së rinovueshme

18. 04. 2016

Sot, në Laboratorin e Efiçencës së Energjisë, pranë AKBN-së u zhvillua një takim me nxënësit e klasës së 9-të, të shkollës “Vasil Shanto” në kryeqytet. Ky aktivitet u iniciua nga...

Lexo më shumë >

AKBN përfaqëson Shqipërinë në Kongresin Ballkanik të Minierave, Rumani

02. 10. 2015

Nga data 20 deri 23 shtator, 2015, u mbajt në Petrosani të Rumanisë “Kongresi i 6-të Ballkanik i Minierave”. Kongresi Ballkanik i Minierave është një veprimtari që zhvillohet një herë...

Lexo më shumë >